SzobafoglalásAsztalfoglalás Menü
Aktuális ajánlatunk
Érdekel

Aliento di Vida – kiállításmegnyitó és likőrbemutató

A tállyai életelixírt november 26-án először kóstolhatja majd meg ország és világ.

ALIENTO DI VIDA, vagyis az élet lehelete. Így neveztük el legújabb italkülönlegességünket, az életelixírt, amelyet november 26-án először kóstolhat majd meg ország és világ.

Az este főszereplőjét az ízében megjelenő fűszerek tánckara kíséri, valamint a címkéjét megálmodó festőművész, Ódor Bence István képei és élő zene.

Ódor Bence István

Fiatal, de a kortárs művészetre nyitott közönség már jól ismeri nevét és az alkotásain megjelenő cicákat. Bencét színérzéke, valamint a valósággal és a képzelettel űzött humoros, olykor ironikus játéka teszi kiemelkedővé. A pécsi alkotó a nyári Artistaille művésztelep után most képeivel együtt tér vissza Tállyára.

Program

17.30 Welcome
18.00-18.30 Kiállításmegnyitó és pódiumbeszélgetés Farkas Laura kurátorral és Ódor Bence István festőművésszel.
19.00-tól Jazzre és fűszerekre hangolt borvacsora, melynek csúcspontján a készítő bemutatja az Aliento di Vida-t.

Helyszín az Oroszlános Borbirtok étterme.

Elixír vacsora

Hagyományos portugál ételek, trópusi ízjegyek, és a csúcs, az elixír.

  • Séfköszöntő: Bolinho de bacalhau / sós tőkehalkrokett CsakTállya Gyöngyöző Furminttal
  • Előétel: Polvo á lagareiro / polipkar Sárgarigó Tokaji Sárgamuskotállyal
  • Főétel: Leitão assado / malac porketto CsakTállya Furminttal
  • Desszert: Pastéis de nata / portugál krémes Aliento di Vida likőrrel

Árak

A vacsora és a programon való részvétel ára 14 990 Ft.
Szállás 2 fő részére, Superior hotelszobában, svédasztalos reggelivel és wellness-használattal: 29.000 Ft/éj.
KEDVEZMÉNNYEL 2 éjszakára, 2 fő részére: 49 000 Ft.

További információk a Facebook-eseményen.

Foglalás

+ 36 70 323 9592
info@oroszlanos.hu

Küldjön üzenetet, amennyiben érdekli ajánlatunk!


Hírek

Tállya Dél-Koreában: absztrakt képek, konkrét eredmények
Meggyőződtünk róla, hogy Szöul nyitott a magyar értékekre.
Kockás füzetből finomság: újra étlapon a babéros
Ahogy jön az ősz és hűl a levegő, úgy kerülnek elő a laktatóbb alapanyagok és azokból a tartalmasabb ételek. A hagyományos tállyai babéros is ilyen.
Újabb aranyérmet nyert 2019-es aszúnk
A 6 Puttonyosnak már nem ez az első nemzetközi sikere.
További hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Rólunk írták

Partnereink

Süti (Cookie) tájékoztató Impresszum Vendég tájékoztató/ÁSZF