Barion Pixel

BORKONYHA

Szeretjük a hagyományos ízeket modern, “Oroszlános” köntösbe bújtatni, jókat enni, közben kipirulni a nevetéstől.

Szívügyünk a szezonalitás és a helyi alapanyagok használata. Magunk szedtük a bodzavirágot a szörphöz, a rozmaringbokor alatt kelesztjük a cipót, amit a helyi sajtkészítő remekei mellé kínálunk. Helyben készítjük édes finomságainkat, kelt és gyúrt tésztákat, hogy a kisült remekeket a borkonyhánkon kínált, több,mint 40 tokaji pincészet tételeihez fogyasszunk. Séfünk a különleges gasztroélmény felelőse. Speciális étkezési igényű vendégeinkre külön figyelmet fordítunk.

Borkonyhánkban 40 főig tudunk vendégeket leültetni, mely helyszín kiválóan alkalmas többféle ültetési rendű vacsorahelyszín kialakítására. Kényelmes foteljeinkbe süppedve pedig kellemes érzés jókat beszélgetni, borozni, közben finom falatokat ropogtatni.

Gyönyörű, borospincében folytatódó kandallós kóstolótermünkben 40 főig tudjuk fogadni vendégeinket, ahol borkóstolásra is lehetőség nyílik.

Műemléki teraszunk és a lounge szintén kiváló rendezvényhelyszín, udvarunkban pedig lehetőség van sátor felállítására.

Nem ragozzuk: a tokaji bornál nincs jobb, és tele van vele a pincénk. Hagyományos és édes, modern és száraz borok, melyeket születésük helyszínén kóstolhatnak és párosíthatnak az esküvői menühöz, borértő kollégáink segítségével, kedvezményes pinceáron. Hotelünk alatt 400 éves történelmi borospince és bortrezor húzódik, mely része a borvidék legkiterjedtebb, Tállya alatt fekvő pince-labirintusának.

Borkonyha képgaléria

Pin It on Pinterest

Share This
TÁLLYA KÁRTYA KEDVEZMÉNY