SzobafoglalásAsztalfoglalás Menü
Indul az Oroszlános Gasztroműhely
Neves séfek, különleges receptek, és három nap igazi kikapcsolódás.

Főzőiskolát indítunk az Oroszlános Borbirtokon. Sőt, valamit, ami annál sokkal több, hiszen az Oroszlános Gasztroműhely hitvallása, hogy főzni csak örömmel érdemes, az időt rászánva, mellé bort kortyolgatva pedig a legjobb.

Tállyai borbirtokunkon októbertől kezdve havonta tartunk majd 3 napos workshopokat azok számára, akiket érdekel a főzés, a borok világa, továbbá szívesen kikapcsolódnának a szőlőhegyek ölelésében, valamint fürdőházunkban.

A szerdától péntekig tartó események házigazdája rendre Papdi László lesz, Buda kedvenc helyének, a Villa Bagatelle-nek séfje. 

"Nagyon fontos, hogy vendégeink használható tudást, kész recepteket vihessenek haza kurzusainkról. Praktikus megoldásokat szeretnék nekik tanítani, de persze a legfontosabb cél, hogy jól érezzék magukat" - mondja a séf, aki hol egyedül, hol a gasztrónómia ismert arcaival karöltve vezeti majd a programokat.

Az Oroszlános Gasztroműhely programjának tartalma:

Az első Gasztroműhelyre 2022. október 19-21-én kerül sor. További információk és jelentkezés az info@oroszlanos.hu emailcímen.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Rólunk írták

Partnereink

Süti (Cookie) tájékoztató Impresszum