
Főzőiskolát indítunk az Oroszlános Borbirtokon. Sőt, valamit, ami annál sokkal több, hiszen az Oroszlános Gasztroműhely hitvallása, hogy főzni csak örömmel érdemes, az időt rászánva, mellé bort kortyolgatva pedig a legjobb.
Tállyai borbirtokunkon októbertől kezdve havonta tartunk majd 3 napos workshopokat azok számára, akiket érdekel a főzés, a borok világa, továbbá szívesen kikapcsolódnának a szőlőhegyek ölelésében, valamint fürdőházunkban.
A szerdától péntekig tartó események házigazdája rendre Papdi László lesz, Buda kedvenc helyének, a Villa Bagatelle-nek séfje.
"Nagyon fontos, hogy vendégeink használható tudást, kész recepteket vihessenek haza kurzusainkról. Praktikus megoldásokat szeretnék nekik tanítani, de persze a legfontosabb cél, hogy jól érezzék magukat" - mondja a séf, aki hol egyedül, hol a gasztrónómia ismert arcaival karöltve vezeti majd a programokat.
Az Oroszlános Gasztroműhely programjának tartalma:
Az első Gasztroműhelyre 2022. október 19-21-én kerül sor. További információk és jelentkezés az info@oroszlanos.hu emailcímen.