SzobafoglalásAsztalfoglalás Menü
Gasztroműhely az Oroszlános Borbirtokon
Főzni csak örömmel érdemes. Az időt rászánva, mellé bort kortyolgatva pedig a legjobb. Főzőiskolánkban ezt tartjuk szem előtt. 3 napos, szerdától péntekig tartó tematikus főzőkurzusainkon vendégeink neves séfek vezetésével merülhetnek el a gasztrokultúrában. A tanulást és gyakorlást nemcsak finom falatok és jó borok kísérik, hanem akár színes programok, kirándulások, és persze wellnesselés.
Gasztroműhely

Gasztroműhelyünkre havonta egy alkalommal bárki becsatlakozhat – előzetes tudás nem szükséges –, és ajánljuk akár családi, baráti vagy céges csapatok részére is.

A 2022 őszén induló főzőiskolában

  • a mindennapokban is használható tudáshoz jutnak majd a résztvevők,
  • megismerik a tokaji borokat,
  • miközben feltöltődnek élményekkel,
  • és a wellness jótékony hatásait is élvezhetik.

Üzenjen nekünk vagy Kérjen személyre szabott ajánlatot!


További szolgáltatások

Wellness
Esküvő
Rendezvények
Borkóstoló és dűlőtúra

Hírek

Tállya Dél-Koreában: absztrakt képek, konkrét eredmények
Meggyőződtünk róla, hogy Szöul nyitott a magyar értékekre.
Kockás füzetből finomság: újra étlapon a babéros
Ahogy jön az ősz és hűl a levegő, úgy kerülnek elő a laktatóbb alapanyagok és azokból a tartalmasabb ételek. A hagyományos tállyai babéros is ilyen.
Újabb aranyérmet nyert 2019-es aszúnk
A 6 Puttonyosnak már nem ez az első nemzetközi sikere.
További hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Rólunk írták

Partnereink

Süti (Cookie) tájékoztató Impresszum Vendég tájékoztató/ÁSZF