Olvasson bele, miként vélekednek rólunk vendégeink

Vélemények

Dominika és Viktor
Remek napokat tölthettünk itt. Tökéletes programokban vehettünk részt. Az ételek, a szállás minden várakozásunkat felülmúlták. Az itt dolgozóknak külön köszönjük, hogy mindenben segítségünkre voltak. Egészen biztos, hogy még visszatérünk Tállyára és az Oroszlánosba.
Abszolút megelégedésen felüli az érzésünk. A szállás irdatlanul jó volt, az ételek finomak. A borkóstolások, a részletesen, szakszerűen bemutatott italok a vacsorák megkoronázásait jelentették. E-bike és dűlőtúráinkon sok érdekességet megtudtunk a borvidékről.
Péter Anna
Zseniális vendéglátók! Nagyon régen nem találkoztam ilyen kedves személyzettel. A konyha es a borok is kitűnőek. Egyértelműen pozitív csalódás.
Gulyás György
Kiváló hotel, igazi, otthonos és valódi. Nem megjátszott vendégszeretet, hibátlan ételek, és beleköthetetlen szobák. Köszönöm szépen
Sógor Márta
Nagyon különleges hely, igényes kialakítás, hangulatában megtartották a hely patinás, régies atmoszféráját -- persze, a mai igényeknek megfelelően. Az étteremben nagyon finomak az ételek, a személyzet igazán kedves, bár ottlétünkkor igazán nagyon sok dolguk volt, de igyekeztek mindenben rendelkezésünkre állni. A szobánk hangulatos és tágas volt, a helyhez illő berendezéssel (hál' Istennek, nem szürke minimál). Az udvar gyönyörű, a kutyuskák felejthetetlenek: Reptér azonnal elénk futott, amikor kiszálltunk a kocsiból, elbúcsúzáskor pedig ott álltak mindketten Borsóval a kapualjban, és kétségbeesett arccal konstatálták, hogy elmegyünk... Csodás a csend, kiválóak a borok, szerettük a wellnesst. Talán csak annyi a negatívum, hogy este korán bezár az étterem, de ez túlélhető. Jó élmény volt!
Hoffmann Renáta
2 éjszakát töltöttünk az Oroszlános Borhotelben. A szoba csendes és tiszta, az ágy és az ágynemű nagyon kényelmes volt. A személyzet kedves, mosolygós és segítőkész volt végig. A reggeli kiemelkedően finom, olyan különlegességek is voltak, mint az áfonyás kenyér, házi tepertőkrém vagy a házi füstölt kolbász. Az udvar varázslatos! Esténként borozni vagy reggel meginni kint a kávét egy külön élmény. A borkínálat kiváló. A 2 igen jámbor és tüneményes kutya meg csak plusz bónusz. 🙂 Rengeteg a látnivaló a környéken, nagyon jó bázispont.
Koszorus Ödön
Nagyon igényesen felújított és berendezett szállás. A személyzet kedves és segítőkész. A környéken sok érdekes helyre el lehet jutni. A tulajdonos saját borait érdemes megkóstolni.

Üzenjen nekünk vagy Kérjen személyre szabott ajánlatot!


További szolgáltatások

Wellness
Esküvő
Rendezvények
Borkóstoló és dűlőtúra

Hírek

Indul az Oroszlános Gasztroműhely
Neves séfek, különleges receptek, és három nap igazi kikapcsolódás.
Busszal a borvidéken
Augusztus 5-től vasúttal összehangolt autóbuszjáratokkal lehet borangolni.
A pizza, amit mindenki szeret - recept!
Senki elől nem titkoljuk, mi bátran eláruljuk jól bevált pizzánk titkát: íme, a recept!
További hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Partnereink

Süti (Cookie) tájékoztató Impresszum Vendég tájékoztató/ÁSZF