SzobafoglalásAsztalfoglalás Menü
A tökéletes helyszín élete egyik legfontosabb napján
Ajánlatkérés

Esküvő

Tokaj-Hegyalja igazi szívcsücsök, hazánk egyetlen világörökségi borvidéke, Európa mértani közepe, világszerte híres bortermelő vidék. Akár a szertartás, akár a fotózás helyszínéhez keres egy jegyespár tökéletes díszletet, itt magukért beszélnek a hullámzó hegyek-völgyek, a lélegzetelállító fények a domboldalakon, a katonás szőlősorok, a régi kőházak és a romantikus borospincék.

Ha szeretnék egy olyan helyen megünnepelni közös életük nulladik napját és első perceit, ahol a sminkes első ecsetvonásától a vendégfogadáson át a nászutas lakosztályig minden csak pár lépésre van egymástól, az Oroszlános várja önöket. Akár három napig is tarthat a lakodalom, mi felár nélkül biztosítjuk a helyszínt egész hétvégére.
Még egy érv: a tokaji bornál nincs jobb, és tele van vele a pincénk. Hagyományos és édes, modern és száraz borok, melyeket születésük helyszínén kóstolhatnak és párosíthatnak az esküvői menühöz, borértő kollégáink segítségével, kedvezményes pinceáron. A borkóstoláson kívül egyéb programra is bőven van ötletünk: bortúra, wellness, helyi zenészek fellépése, hatalmas családi brunch vagy lovaskocsizás a környéken, a lista hosszan folytatható.

Aki az Oroszlánost választja esküvője helyszínéül, mindig örömmel tér vissza az évfordulókon, akár a gyerekeivel, hogy eltöltsön nálunk egy kellemes hétvégét, és megkóstolja az új évjáratokat. Vagy csak felnyitnak otthonukban egy tokaji borkülönlegességet, és máris Tállyán és ünnepi hangulatban találhatják magukat.

Termeink és helyszíneink

ÉTTEREM

70 fő befogadására, különböző ültetési rendek kialakítására alkalmas, háromterű, légkondicionált étterem a kúriaépületben, alap multimédiás felszereléssel, WIFI-kapcsolattal, műemléki terasszal. Tánctér a pinceteremben alakítható ki.

PINCETEREM

40 fő befogadására és/vagy tánctér kialakítására alkalmas exkluzív, borospincében folytatódó, boltozatos, kandallós pinceterem óriási tömörfa asztallal (tánctér kialakítása esetén teljesen szétbontható), multimédiás felszereléssel és hangosítással, igény szerint színpaddal, télen-nyáron kellemes hőmérséklettel.

FEDETT MŰEMLÉKI TERASZ ÉS LOUNGE

20-30 fő számára tudunk szabadtéri étkezési lehetőséget biztosítani teraszunkon és függönyözött, romantikus filagóriánk és lampionjaink alatt.

LAKOSZTÁLYOK LÁNY- ÉS LEGÉNYBÚCSÚK MEGTARTÁSÁHOZ

Az Oroszlános kúriaépületének felső szintjén található, 8-12 fő elszállásolására alkalmas, két nagyméretű, 40 és 50 négyzetméteres, 2 és 3 szobás lakosztályok, hangulatos, kanapékkal és fotelekkel berendezve, multimédiás eszközökkel felszerelt nappalival, kiemelt szobaszervízzel, az emelet kizárólagos használatával, igény szerinti dekorációval.

SZÁLLÁS

Szálláshelyünk 11 superior, 2 nagyméretű családi, 1 kétágyas szobájában 32 főig tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani vendégeinknek, pótágyakon pedig további 15 fő elszállásolása lehetséges.

Kiegészítő szolgáltatásaink

  • Anyakönyvvezető ajánlása
  • Transzfer biztosítása
  • Virágkötész ajánlása
  • Zenészek ajánlása
  • Kiegészítő programlehetőségek ajánlása


Üzenjen nekünk vagy Kérjen személyre szabott ajánlatot!


További szolgáltatások

Wellness
Esküvő
Rendezvények
Borkóstoló és dűlőtúra

Hírek

Az ünnepi asztal dísze: 6 Puttonyos Aszú és a libamáj. Mutatjuk a receptet!
Ha már karácsony, Tokaj és bor… akkor a 2019-es 6 Puttonyos Aszú is helyet kap nálunk az ünnepi asztalon, na meg az ünnepi fogások mellett.
Bemutatjuk a 2022-es ArtisTaille alkotásokat
Most a tállyai műveké a figyelem!
Palackba zártuk Portugáliát
Portói eljárással készítettük el legújíbb italunk az életelixírt.
További hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Rólunk írták

Partnereink

Süti (Cookie) tájékoztató Impresszum