Rendezvények

CSAPATÉPÍTŐK, CÉGES, BARÁTI ÉS CSALÁDI ESEMÉNYEK
Te kitalálod, mi megvalósítjuk! Legyen szó céges csapatépítő programról, egy baráti összejövetelről, vagy életetek nagy napjáról, az Oroszlánosban azért dolgozunk, hogy a megálmodott esemény olyan legyen, amiről még hosszú évek távlatából is csak csodás emlékeket tudsz felidézni.
Alt Text

Csapatépítő

Olyan helyet keres céges eseményének, ahol minden megoldható egy helyen – szállás, étkezés, buli és közös játékok –, de közben kellően izgalmas és változatos is? Megtalálta.Az Oroszlános éttermében menüt és magas gasztronómiai élményt nyújtó vacsorákat is kínálunk, kandallós pincetermünknek vezetett és kötetlen borkóstolásra is bőven van lehetőség, utóbbi bulizásra, prezentálásra és játékra is alkalmas helyszín.
Bővebben
Alt Text

Céges, baráti és családi események

Az Oroszlános éttermének otthont adó Szirmay kúria nagypolgári stílusa minden eseménynek ünnepi hangulatot biztosít. A Szirmay-teremben és a Hollóházi-teremben ma is lobog a tűz az eredeti, nemesi, öntött vaskályhákban, a Szalon pedig tökéletes helyszíne privát, gyertyafényes vacsoráknak vagy borkóstolóknak.

Szezonálisan változó, helyi alapanyagokból összeállított étlapunk mellett borainkhoz hangolt, borkóstolóval egybekötött ételsorokat is kínálunk. Borkínálatunk alatt nemcsak birtokunk szortimentjét, hanem a teljes borvidéket átölelő válogatást értjük. Nagyobb események idejére akár teljes éttermünket vagy udvarunkat is biztosítjuk.
Bővebben
Alt Text

Esküvő

Ki ne álmodozott róla kislány korában, hogy mikor, miben és hol szeretné kimondani az Igent élete szerelmének?! Az a jó hírünk van, hogy a hol?-ban tudunk neked/nektek segíteni. Tokaj-hegyalja gyönyörű, szinte érintetlen vidékénél nem is kívánhatna magának szebb helyszínt egyetlen jegyespár sem. Az Oroszlános Borhotel falain belül minden kívánságodat teljesítjük, hogy életed napja örök emlék legyen nemcsak neked, hanem minden jelenlévőnek.
Bővebben

Melyik program után érdeklődik?

Kötelező mező! Kérem adja meg a nevét!
Kötelező mező! Kérem adja meg az email címét!
Kötelező mező! Kérem adja meg a telefonszámát!
Kötelező mező! Kérem adja meg a személyek számát!
Kötelező mező! Kérem válassza ki az időpontot!
Invalid Input
Kötelező mező!
Kötelező mező!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén.

Image

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le és értesülj első kézből legfrissebb híreinkről, ajánlatainkról és eseményeinkről!