Étterem
A BORKONYHÁRÓL
Szeretjük a hagyományos ízeket modern, Oroszlános szájízre formálni, és jókat enni, közben kipirulni a nevetéstől. Szívügyünk a szezonalitás és a helyi alapanyagok használata. Magunk szedjük a bodzavirágot a szörphöz, a rozmaringbokor alatt kelesztjük a cipót, amit a helyi sajtkészítő remekei mellé kínálunk. Helyben készítjük édes finomságainkat, kelt és gyúrt tésztákat, hogy a kisült remekeket a borkonyhánkon kínált, több mint 40 tokaji pincészet tételeihez fogyasszunk. Speciális étkezési igényű vendégeinkre külön figyelmet fordítunk.
Szezonálisan változó, helyi alapanyagokból összeállított étlapunk mellett borainkhoz hangolt, borkóstolóval egybekötött ételsorokat is kínálunk. Borkínálatunk alatt nemcsak birtokunk szortimentjét, hanem a teljes borvidéket átölelő válogatást értjük. Éttermünkben 40 fő tud helyet foglalni, de kandallós kóstolótermünkben további 40 fő is kényelmesen elfér. Akárcsak fedett helyiségeink, úgy a műemléki teraszunk és udvarunk is kiváló helyszín a szimpla kikapcsolódásra, sőt családi és baráti események számára is.







