BARKA Étterem
A BORKONYHÁRÓL
Jót enni és jól enni
Ez két szempont egymástól elválaszthatatlan. A követésükhöz egyszerű szabályokat alkottunk magunknak: ami a Barka konyhájára kerül, legyen friss, helyi és szezonális – ami a konyháról kikerül, legyen lélegzetelállító.
Ami az első szabályt illeti
Magunk szedjük a bodzavirágot a szörphöz, a rozmaringbokor alatt kelesztjük a cipót, amit a helyi sajtkészítő remekei mellé kínálunk. Helyben készítjük édes finomságainkat, a kelt és a gyúrt tésztákat is.
Amitől igazán eláll a lélegzet
Szezonálisan változó, helyi alapanyagokból összeállított étlapuk finomságait elismert séfünk készíti neked. Sőt, emellett borainkhoz hangolt, borkóstolóval egybekötött ételsorokat is kínálunk.
Mentes ételek – teljes értékűen
Nálunk akkor is tudsz jót enni, ha speciális étkezési igényeid vannak. Csak szólj, és odafigyelünk rád: mentes alapanyagokból készített ételeinket is ugyanolyan elhivatottsággal alkotjuk meg, mint a napi menüösszeállítást.
Borkínálatunk alatt nemcsak a Tokaj Art Wine szortimentjét, hanem a teljes borvidéket átölelő válogatást értjük.
Megjött az étvágyad?
Érkezhetsz akár 40 fős társasággal is, sőt, kandallós kóstolótermünkben további 40 fő is kényelmesen elfér. Ha pedig jó az idő, műemléki teraszunkon és udvarunkon is hódolhatsz a gasztronómiai élvezeteknek.